Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-05@01:58:08 GMT

۱۲ راه برای صحبت کردن با کودکانتان

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۲۳۵۲۰

سه روش برقراری ارتباط با کودکان

به طور کلی سه روش مختلف والدین برای برقراری ارتباط با فرزندان وجود دارد . اولین مورد یک سبک ارتباطی تهاجمی است . در این روش  والدین معمولاً فریاد می زنند ، اعتماد به نفس  بچه هایشان را پایین می آورند و از کلمات تهاجمی استفاده می کنند . فرزندان آنها ممکن است به طرق مختلف پاسخ دهند ، عمدتاً با رفتار ، احساس ترس ، فریاد زدن و نادیده گرفتن را در فرزندان خود به وجود می آورند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شکل دوم ارتباطی که معمولا دیده می شود ، سبک منفعل است . این والدین کلمات و لحن‌های ملایم و محتاطانه‌ای را برای بچه‌هایشان به کار می برند . متأسفانه ، چنین والدینی بسیار منفعل هستند . سومین و موثرترین راه ارتباط والدین با فرزندان خود قاطعیت است . ارتباط قاطعانه محکم ، ثابت، روشن ، مثبت ، گرم و مطمئن است . برقراری ارتباط قاطعانه با فرزندانتان  به آنها نشان می دهد که مادر و پدر می دانند در مورد چه چیزی صحبت می کنند و به آنچه می گویند گوش می دهند.

در اینجا 13 نکته اصلی من برای بهبود نحوه صحبت با فرزندانمان آورده شده است: از نام فرزند خود استفاده کنید .

بچه های ما با هم فرقی ندارند ، و این کمک می کند قبل از ارائه پیام شما توجه آنها را جلب کند . به عنوان مثال، "علی  لطفا برو و  یک لیوان آب بیاور..." کودکان خردسال اغلب فقط می توانند در یک زمان روی یک چیز تمرکز کنند . قبل از صحبت کردن ، نام فرزندتان را صدا بزنید تا زمانی که توجه او را جلب کنید : «علی ». (صبر کنید تا او ضربه زدن به توپ را متوقف کند و به شما نگاه کند.) "از بازی دست بکش و درست را بخوان ."

2- از زبان مثبت استفاده کنید .

سعی کنید مکرراً «نه» یا «نکنید» نگویید . اگر بگوییم «آن لیوان را رها نکن» یا « دویدن ممنوع» یا «کت لباس خود را کثیف نکن »، کودک شما آن فکر و تصویر را در ذهنش جاسازی کرده است ، و بیشتر اوقات  ، همانکار را می کند ! در عوض ، سعی کنید آنچه را که می خواهید آنها انجام دهند ، به‌عنوان مثال ، « لطفاً فقط در حال قدم زدن مواظب لیوان باش  ، این یک لیوان خاص است » . این سبک ارتباطی نیاز به تفکر و تمرین زیادی دارد اما ارزش تلاش را دارد . بچه ها اغلب ارتباط خود را با کسانی که از این کلمات استفاده می کنند قطع می کنند و شروع به ایجاد یک خودپنداره ضعیف می کنند . کلمات مثبت و محبت آمیز به کودک شما اعتماد به نفس بیشتری می بخشد و در نتیجه شادی و رفتار مثبت بیشتری به فرزندتان می دهد و در عین حال او را تشویق می کند تا سخت تلاش کند و به موفقیت برسد . بچه‌ها یاد می‌گیرند که از شما تقلید کنند و همان احترام و تمجید را به دیگران برسانند . نمونه هایی از کلمات مثبت عبارتند از : ممنونم که در جمع کردن خانه به من کمک کردی  . تو خیلی تلاش کردی وسایلت را با خواهرت به اشتراک بگذاری ، من خیلی خوشحال شدم  برای دیدن این صحنه

3- با استفاده از تماس چشمی با فرزندتان ارتباط برقرار کنید .

ممکن است لازم باشد تا سطح آنها پایین بیایید یا با آنها سر میز بنشینید . وقتی با بچه‌هایتان گپ می‌زنید ، به آن‌ها نشان می‌دهید که چه کاری باید انجام دهند . این رفتارهای خوب را نشان می دهد و همچنین به شما کمک می کند به حرف های یکدیگر گوش دهید . نام فرزندتان را تا زمانی که تماس چشمی برقرار کنید ، بگویید ، به خصوص قبل از اینکه او را راهنمایی کنید . آنها باید توجه خود را به شما معطوف کنند و در مقابل شما نیز باید همان رفتار را الگوبرداری کنید

4- فریاد نزنید

 هرگز با کودکی که جیغ می کشد رقابت نکنید . فقط زمانی صحبت کنید که آرام شده باشند .

5- گزینه ها و جایگزین ها را پیشنهاد دهید .

وقتی می‌خواهید بچه‌هایتان با شما همکاری کنند ،  اگر آنها بتوانند بفهمند چرا باید کاری انجام دهند و چگونه انجام این کار به نفعشان است راحت تر و بهتر آن کار را انجام می دهند .  آنها باید بتوانند اهمیت پیروی از دستورالعمل های شما را ببینند . وقتی والدین کلماتی مانند «چه موقع» و «کدام» را به کار می‌گیرند ، این احساس را در فرزندشان ایجاد می‌کند که انتخاب‌هایی دارد ، حتی اگر جایی برای مذاکره وجود نداشته باشد .  این نوع کلمات بسیار موثرتر از کلمات "اگر" هستند . همچنین سعی کنید فرزندتان را در حل مشکل کمک کنید .  به‌عنوان مثال ، به‌جای گفتن «کامیون‌های اسباب‌بازی‌تان را بیرون نگذارید»، بگویید: «علی ، به این فکر کن که کامیون‌های اسباب‌بازی‌هایت را کجا نگهداری کنی ، تا در جای امنی باشند . " سعی کنید به جای گفتن " نه " یا " نباید " گزینه های جایگزین ارائه دهید . برای مثال ، « در حال حاضر نمی‌توانی ابرنگ هات را استفاده کنی  ، اما در عوض می‌توانید با مداد رنگی نقاشی کنید .

6- سعی کنید درخواست های خود را در بلوک های کوچک تقسیم کنید .

برای مثال ، اگر بگویید : "زهرا ، برو اسباب بازی هایت را جمع کن ، اما ابتدا کفش های کثیف خود را بیرون بگذار و بعد غدای پرنده ات را بده "، زهرا به احتمال زیاد به پرنده  غذا می دهد و سپس برای بازی به بیرون می رود ، زیرا غذا دادن به پرنده اش امری ضروری است .

7- از غر زدن دوری کنید

به‌ عنوان یک مربی ، می‌خواستم دانش‌آموزانم در پایان هر روز مدرسه قبل از رفتن به خانه ، کلاس  را مرتب کنند . احساس می‌کردم آنها باید یاد بگیرند که خودشان آن مکان را  مرتب کنند و از آن لذت ببرند  . می‌دانستم اگر از هر کودک بخواهم زباله‌هایش را جمع کند ، میزش را پاک کند ، سطل‌های زباله را خالی کند و سینک را تمیز کند ، کاری انجام نمی‌شود ، بنابراین یک نمودار شغلی ایجاد کردم . در کنار هر شغل ، نام یک کودک وجود داشت ، و من آن را در ابتدای هر هفته به آنها نشان می دادم . برای جلوگیری از یکنواختی ، موقعیت ها را هر هفته عوض می کردم . توضیح دادم که پنج دقیقه قبل از رفتن به خانه هر روز «زمان کار» است . قبل از زنگ ، در اتاق قدم می زدم و کارهای انجام شده را به خوبی نشان می دادم . آن کودکان برای انجام موفقیت آمیز کار پاداش یا جایزه دریافت می کنند . کلاس  من هر روز بی عیب و نقص بود .ارائه انتظارات روشن و تقویت مثبت می تواند در خانه نیز به خوبی کار کند . نوشتن چیزها یا ایجاد نموداری با انگیزه ، بسیاری از نق زدن ها را از بین می برد . تشخیص و تمجید از تلاش فرزندتان و پاداش دادن به رفتار مورد نظر بسیار مهم است . بچه ها بر اساس برنامه های روزمره رشد می کنند . سعی کنید زمانی را تعیین کنید که بچه ها بدانند از آنها چه انتظاری می رود .

8- الگوبرداری کنید و انتظار رفتار خوب را داشته باشید .

اخلاق خوب در خانه یا هر جای دیگر، برای این موضوع ، نباید اختیاری باشد . اگر مودب بودن را با فرزندان خود و دیگران الگو بردارید ، آنها  خو متوجه می شوند که داشتن اخلاق خوب چه تاثیری بر زندگیشان دارد . به فرزندان خود آموزش دهید که قبل از صحبت کردن ، از کلماتی  مانند " لطفا " و " متشکرم " استفاده کنند . کودکان سزاوار ادب مشترکی هستند که بزرگسالان با یکدیگر به کار می برند . بچه ها اغلب گفتار و رفتار والدین خود را تقلید می کنند .

9- ملایم اما محکم باشید

اگر تصمیم خود را در مورد چیزی گرفته اید ، به آن پایبند باشید . مطمئن شوید که شما و شریک زندگیتان در مورد این موضوع به توافق رسیده اید و در تصمیم خود متحد بمانید . ممکن است فرزندان شما در آن زمان از این انتخاب خوششان نیاید ، اما آنها می دانند که این انتخاب ثابت است و اصرار با هیچ یک از شما یا بازی یکی از والدین علیه دیگری را به خود زحمت نمی دهند . سعی کنید درخواست‌هایتان را مهم جلوه دهید  .  لحن شیطنت  آمیز به بچه ها این حس را می دهد که شما نگران این نیستید که آیا دستورالعمل های شما را دنبال می کنند یا خیر .

10- سوالات باز بپرسید .

اگر می خواهید فرزندانتان ذهن خود را باز کنند و بیشتر فکر کنند ، باید از آنها سؤالاتی بپرسید: سؤالاتی که با یک پاسخ ساده «بله» یا «خیر» پاسخ داده نمی شوند . این سبک پرسشگری دعوت هایی را برای گفتن بیشتر و به اشتراک گذاشتن ایده ها و احساسات خود فراهم می کند . به عنوان مثال ، به جای اینکه بپرسید : "آیا امروز در مهانی به تو خوش گدشته است ؟" می توانید بپرسید ، "بهترین بخش مهمانی امروز چه بود ؟" به ایده های آنها پاسخ دهید تا به آنها نشان دهید که به آنچه آنها می گویند علاقه مند هستید و برای شما مهم هستند .

11- برای فهمیدن بررسی کنید .

مطمئن شوید که فرزندتان دستورالعمل های شما را قبل از رفتن به موضوع بعدی در صورتی که سردرگم است یا پاسخ نمی دهد ، درک کرده است . از آنها بخواهید آنچه را که گفته اید تکرار کنند . اگر آن‌ها نمی‌توانند ، می‌دانید که درک آن برایشان  پیچیده است . سعی کنید کلمات انتخابی خود را به جملات کوتاه تر و واضح تر تبدیل کنید .

12- اخطار بده

اگر فرزند شما به طور کامل در یک فعالیت غرق شده و زمان آن فرا رسیده است که آن را ترک کند ، به او اطلاع دهید تا به این کار  عادت کند . به عنوان مثال ، « علی  ، زمان استفادهاز تلفن همراهت به پایان رسیده است لطفا آن را کنار بگذار

بیشتر والدین تا زمانی که نیازی برایشان پیش نیاید ، به ایده تست هوش فکر نمی کنند . اما آنها با استفاده از تست هوش می توانند بفهمن که یادگیری کودکشان چگونه است و با توجه به آن با فرزندانشان رفتار کنند .

13- سعی کنید استعداد های فرزند خود را بشناسید

باید استعداد های فرزند خود را بشناسید تا بتوانید نسبت و به علاقه ها و استعداد های فرزند با او برخورد کنید و برنامه زندگی او را بنویسید. برای استعداد یابی کودکان میتوانید از تست استعداد یابی استفاده کنید که بهترین روش است که زیر نظر روانشناس و روانسنج انجام می شود

 

هدف از تست هوش

تست هوش می تواند به مربیان کمک کند تا نیازهای دانش آموز را ارزیابی کنند و بفهمند که چگونه می توان از دانش آموز انتظار عملکرد تحصیلی داشت . در گذشته ، تست هوش برای تایید یا رد وجود ناتوانی‌های یادگیری و تعیین ضریب هوشی برای اهداف تشخیص ناتوانی ذهنی استفاده می‌شد .

 

بسته به نوع آزمون هوش اجرا شده ، ممکن است اطلاعات مهمی در مورد نحوه رویکرد دانش آموزان به حل مسئله ارائه دهد . اگر به درستی تفسیر شود ، تست هوش ممکن است به مربیان کمک کند تا دستورالعمل‌ها و استراتژی‌های آموزشی طراحی شده مناسبی را توسعه دهند که می‌تواند به یادگیری کودکان کمک کند .

منبع: الف

کلیدواژه: دستورالعمل ها عنوان مثال فرزندان خود سعی کنید تست هوش بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۳۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شجاعی: دخترم قبل از بازی قسمم داد که ببازیم!

به گزارش "ورزش سه"، محمود شجاعی، مربی هوادار درباره برد تیمش مقابل صنعت نفت و ناراحتی دخترش از این اتفاق گفت: خدا را شکر، دیروز هم گفتم آدم باید نسبت به هرجایی که لباسش را می‌پوشد، تعصب و تعهد داشته باشد و ما هم تمام وجودمان را برای این بازی گذاشتیم. متاسفانه بد موقعی بود و امیدوارم که وزارت نفت نگاه دیگری به این تیم داشته باشد و یک بودجه‌ای تعیین کند که این تیم به چه کنم چه کنم نیفتد. مردم مظلوم و محجوب آبادان لیاقت‌شان خیلی بیشتر از این‌هاست و امیدوارم که این اتفاق بیفتد. دخترم همین ظهر هم ویس فرستاده بود که "بابا تو رو خدا ببازید" باید بروم و با او منطقی صحبت کنم که جبر زمانه است و باید بازی را می‌بردیم.

او درباره صحبتش با کمالوند پی از پایان بازی گفت: آقای کمالوند از دوستان خوب من است و یک سوتفاهمی پیش آمده بود و داشتم درباره آن صحبت می‌کردم و بابت آن سوتفاهم از ایشان عذرخواهی کردم.

او درباره شرکت نکردن مسعود شجاعی، سرمربی تیم در نشست‌‌های خبری گفت: آقا مسعود دو هفته پیش که با گل‌گهر بازی داشتیم کنفرانس قبل از بازی را آمدند ولی حتما به او می‌گویم. مدلش اینگونه است و آن موقعی که بازی می‌کرد هم زیاد اهل مصاحبه و تلوزیون نبود. سعی می‌کنیم که ان‌شالله بازی‌های بعدی حتما در خدمت‌تان باشد.

دیگر خبرها

  • اینزاگی: خوشحالم که طارمی را جذب کردیم
  • هالند: صحبت‌های روی کین؟ به حرف‌های این مرد اهمیتی نمی‌دهم
  • آنتونیو کاسانو: تمجیدها از اینزاگی را درک نمی کنم؛ باید از او انتقاد کنید!
  • هم‌تیمی مسی لو داد: او خیلی انگلیسی بلد نیست
  • آرتتا: باید با شتاب خوب آرسنال ادامه دهیم
  • آتیلا حجازی: نمی‌خواهیم به گذشته برگردیم/ نیاز به آرامش داریم
  • فیلم| ویدیوی تکان دهنده از صحبت‌های کودک فلسطینی که تمام اعضای خانواده‌اش به شهادت رسیدند
  • (ویدئو) اولین صحبت‌های مادر «یسنا» درباره مفقود شدن دخترش
  • شجاعی: دخترم قبل از بازی قسمم داد که ببازیم!
  • روایت دو بازیگر زن از تحقیرشان توسط مردم